Een van de meest populaire sporten onder de online wedders is Formule 1. Deze autosport wordt door liefhebbers over de gehele wereld gevolgd. Het kan ook een bijzonder interessante sport zijn om een weddenschap op af te sluiten, aangezien de toppers over het algemeen altijd blijven presteren en de outsiders zo af en toe de winst meepakken. Lees hieronder meer over het online wedden op Formule 1. Durf jij het aan?

Wedden op de races in de Formule 1

In een seizoen reizen de coureurs de hele wereld over, van België tot Canada! Naast de beslissende race worden er ook nog testraces en kwalificatiewedstrijden gehouden. En ook deze races zullen beschikbaar zijn voor een weddenschap. Vooral de testraces kunnen voor een enorme geldwinst zorgen, aangezien er dan nog wel eens verrassende namen winnen. Een kleine verrassing kan al snel twintig keer jouw inzet opleveren en dan hebben wij het over de mooie quoteringen.

Favorieten binnen de Formule 1

In de afgelopen jaren waren er twee grote kanshebbers op de wereldtitel binnen de Formule 1. De bekendste en meest succesvolle was Lewis Hamilton. De Engelsman wist in zijn Mercedes al meerdere titels te veroveren, maar ook Sebastian Vettel was succesvol in deze sport. In de komende seizoenen zal er ook rekening gehouden moeten worden met Max Verstappen, de Nederlander wist al enkele races op zijn naam te schrijven voor Red Bull.

Live wedden op de Formule 1

Maak een account aan bij één van de bekendere online bookmakers en start vandaag nog met wedden op de Formule 1. Een groot voordeel is dat de liefhebbers ook live een inzet kunnen plaatsen op de testraces, kwalificatiewedstrijden en de beslissende race. Maak kans op prachtige geldprijzen en maak ook gelijk gebruik van een mooie welkomstbonus.