De Formule 1 is één van de populairste sporten onder de online wedders. Elk seizoen reizen de coureurs de wereld rond om Grand Prix te rijden. In Nederland is de belangstelling voor de autosport de laatste jaren toegenomen en dat is grotendeels te danken aan de talentvolle Max Verstappen. De Nederlander won al enkele wedstrijden en behoort tot de top van de Formule 1. Aangezien Verstappen vaak een outsider is voor de prijs zijn de quoteringen behoorlijk hoog. Wedden op Max Verstappen kan bij de meeste online bookmakers.

Jos Verstappen

Dat autoracen in de genen van Max Verstappen zit moge duidelijk zijn. Zijn vader Jos Verstappen was namelijk ook lange tijd een coureur in de Formule 1, namelijk tussen 1993 en 2003. Echter wist zijn vader nooit verder te komen dan een derde plaats op een Grand Prix, een resultaat dat Max al vroeg in zijn carrière voorbij wist te streven. Zijn moeder Sophie Kumpen was een professionele karter. Max werd in 1997 geboren in het Belgische Hasselt, hij beschikt dan ook over een dubbele nationaliteit.

Resultaten in 2017

Max Verstappen moet in het seizoen 2017 vaak genoegen nemen met een vijfde plaats. Zowel in Australië, Rusland als Monaco behaalt hij deze plek. Maar het seizoen staat toch vooral in het teken van motorproblemen, zo kan Verstappen in Bahrein, Spanje, België, Oostenrijk, Singapore, Canada en Azerbeidzjan niet uitrijden. Wel won Verstappen de GP van Maleisië en de GP van Mexico. Hierdoor weet hij de zesde plaats te bemachtigen op de ranglijst.

Wedden op Max Verstappen

Liefhebbers van de Formule 1 kunnen bij elke wedstrijd een weddenschap plaatsen bij één van de online bookmakers. De quoteringen voor Verstappen zijn vaak hoog, aangezien hij relatief vaak coureurs als Lewis Hamilton en Sebastian Vettel voor zich moet dulden. Wedden op Max Verstappen kan op de computer, smartphone en tablet.