• Wedden op Starcraft 2!

    Nu met €20 gratis - veilig en legaal bij Betcity! Probeer gratis!

Wedden op Starcraft 2

Dat Esports steeds groter worden hoeven wij niet meer te vermelden, de populariteit neemt met de tijd toe. Er worden over de gehele wereld grote toernooien georganiseerd, waarbij de deelnemers zomaar miljoenen euro’s kunnen winnen. Het spel Starcraft II: Wings of Liberty is één van de grote successen in deze wereld. Dit strategiespel kan gespeeld worden op de computer.

Wat is Starcraft II: Wings of Liberty?

Starcraft II draait volledig om een futuristische oorlog, waarbij de speler de nodige belangrijke en tactische keuzes moet maken. Maar ook vingervlugheid speelt een grote rol bij deze game. De gamers krijgen een groot aantal soldaten en oorlogsvoertuigen aangewezen, hiermee dient de tegenstander verslagen te worden.

De computergame Starcraft II: Wings of Liberty toont het gevecht tussen de Terran, Zerg en Protoss. Het spel werd in de zomer van 2010 uitgebracht en bleek direct een ware hit. Meer dan anderhalf miljoen games gingen binnen twee dagen over de toonbank. Wat eens te meer aantoont hoe groot de gamewereld nu daadwerkelijk is.

Starcraft: Broodwar

Starcraft II: Wings of Liberty is een vervolg op de succesvolle game ‘Starcraft: Broodwar’. In het voorgaande spel leek vrede nabij, maar natuurlijk was dat niet het geval. Ondanks de wapenstilstand zal het gevecht weer oplaaien in het vervolgspel.

Online bookmakers

Miljoenen liefhebbers kijken dus naar de grote wedstrijden met betrekking tot Starcraft II. Bij de online bookmakers kan er gelijkertijd ook een weddenschap worden gezet op deze duels. Er kan ingezet worden op de winnaar van een duel, het aantal gescoorde punten en de winnaar van een geheel toernooi of evenement. Nieuwe leden ontvangen bij deze bookmakers ook een welkomstbonus, welke kan oplopen tot in de honderden euro’s.