KNVB Beker

In Nederland spelen de beste clubs in de Eredivisie, waar er gestreden zal worden voor de landstitel. Maar er is nog een prachtige prijs te winnen in ons land, namelijk de bekende KNVB Beker. Het nationale bekertoernooi kan niet alleen eeuwige eer opleveren, maar ook een ticket voor de Europa League. Het wordt ook wel ‘de kortste route naar Europa’ genoemd. Natuurlijk kan jij online altijd een weddenschap afsluiten op de wedstrijden in de KNVB Beker en de uiteindelijke winnaar. Hieronder vertellen wij meer over het bekertoernooi en hoe jij online kan wedden!

Waarom wedden op de KNVB Beker?

Een inzet plaatsen op de KNVB Beker kan om vele redenen behoorlijk interessant zijn. Allereerst is het een toernooi waarin er gespeeld zal worden met het beruchte knock-outsysteem, oftewel de winnaar gaat door en de verliezer ligt er gelijk uit. Het toernooi heeft in het verleden al vele grote verrassingen gekend, elk seizoen is er weer een amateurclub die vriend en vijand weet te verbazen. Daarnaast vallen er veel doelpunten in het KNVB bekertoernooi en zijn de quoteringen altijd de moeite waard.

Uitleg over de KNVB Beker

De KNVB Beker is een toernooi dat elk seizoen opnieuw gespeeld zal worden, er doen enkel en alleen clubs uit Nederland aan mee. Er worden al vroeg in het seizoen voorrondes gespeeld, waarin amateurclubs uitkomen. Professionele voetbalclubs stromen pas later in. Elke speelronde kent één wedstrijd, waarin bepaald zal worden welke club er doorgaat. Mochten negentig minuten geen winnaar bepalen, dan zal er een verlening worden gespeeld en worden er mogelijk ook nog strafschoppen genomen. De winnaar van de KNVB Beker plaatst zich voor de voorrondes van de Europa League. Mocht de winnaar al via de reguliere competitie een plaatsje in de Champions League hebben bemachtigt, dan zal deze worden weggegeven in de play-offs voor Europees voetbal.

Wedden op de KNVB Beker

Online bookmakers bieden een groot aantal van de KNVB Beker wedstrijden aan in het assortiment. Hierdoor kan er online worden ingezet op deze spannende bekerwedstrijden. Sommige duels worden ook live uitgezonden op de televisie, wat een live weddenschap nog wat leuker maakt. Na elke speelronde is er een loting, waarin bekend zal worden gemaakt welke clubs er tegen elkaar uitkomen. Wedden kan op de computer, smartphone en tablet.