Online wedden op de Keuken Kampioen Divisie

In 2018 kreeg de Eerste Divisie een nieuwe naam, namelijk de Keuken Kampioen Divisie. Dit is het tweede voetbalniveau van ons land en de laagste professionele competitie. Diverse bekende clubs werken hierin wekelijks hun wedstrijden af, waaronder FC Twente, Roda JC en Sparta Rotterdam. Alle teams strijden voor promotie naar de Eredivisie, dit kan door kampioen te worden of via de play-offs promotie/degradatie.

Beloftenteams in de Keuken Kampioen Divisie

Er strijden momenteel twintig clubs mee op de titel in de Keuken Kampioen Divisie. Hiertoe behoren enkel professionele voetbalclubs en enkele beloftenteams. In het seizoen 2017/2018 wist Jong Ajax als eerste beloftenploeg ooit de titel te pakken in deze competitie. Echter is het voor deze talentenploegen niet mogelijk om te promoveren of een ticket te veroveren voor de play-offs. De beloftenteams van Ajax, AZ, PSV en FC Utrecht zijn van de partij in de Eerste Divisie.

Gevecht om promotie

Het doel van elke club in de Keuken Kampioen Divisie is om zich te promoveren naar de Eredivisie. Dit kan op twee manieren, namelijk door als eerste te eindigen in de reguliere competitie of via de play-offs promotie/degradatie. Tickets voor de play-offs worden toegekend op basis van de ranglijst, maar ook de winnaars van de periodetitels komen hiervoor in aanmerking. Veel clubs wisten zich in de loop der jaren via de play-offs te promoveren. In de play-offs strijden ook de nummer zestien en zeventien van de Eredivisie mee.

Weddenschappen op de Keuken Kampioen Divisie

Het is altijd mogelijk om online een weddenschap af te sluiten op de wedstrijden in de Keuken Kampioen Divisie, maar ook op de uiteindelijke kampioen. Maak een account aan bij één van de online bookmakers en wed op de computer, smartphone of tablet. Nieuwe leden kunnen ook nog gebruik maken van een aangename welkomstbonus, bijvoorbeeld een gratis weddenschap of een verdubbeling van de eerste storting.