Wedden op Ajax

Ajax is een club die uitkomt in de Eredivisie van Nederland. Dit is het hoogste niveau van voetbal in Nederland en heeft de grootste clubhistorie. Denk hierbij aan vele landskampioenschappen en meerdere malen winnaar van de Champions League. Kortom een club met een verleden waar andere clubs van dromen. Hoewel ze in Europees verband al jaren weinig potten kunnen breken, zijn ze nog altijd één van de sterkste clubs in Nederland. Daarom is het ook erg aantrekkelijk om te gokken op Ajax.

Gokken op Ajax in de Eredivisie

Omdat Ajax zo’n sterke ploeg is verliezen ze maar weinig wedstrijden. Hierdoor is het erg aantrekkelijk om op de voetbalclub geld in te zetten. Elke wedstrijd heeft een andere quotering. Dit is natuurlijk niet gek, want De Graafschap wint Ajax een stuk makkelijker dan van bijvoorbeeld PSV. Er is ook een verschil tussen een thuiswedstrijd en een uitwedstrijd. Als het thuispubliek van een club achter het elftal gaat staan, dan kan dat extra krachten geven aan een ploeg. Let hier dus ook op als u gaat gokken op Ajax.

Gokken op andere wedstrijden

Natuurlijk hoeft u niet alleen op de wedstrijden van Ajax te gokken. U kunt op alle wedstrijden in de Eredivisie gokken. Deze wedstrijden kunt u zelfs combineren met die van Ajax. Stel u krijgt voor een overwinning van Ajax een quotering van x1,60 en voor een overwinning van ADO Den Haag op Vitesse een quotering van x3,50, dan krijgt u een gezamenlijke quotering van x5,60. Per euro die u op deze combinatie inzet krijgt u dan dus €5,60 terug. Dan moeten Ajax en ADO Den Haag wel allebei winnen, maar de winsten zijn zoals u kunt zien een stuk groter dan bij enkelvoudige inzetten.

Inzetten bij wedkantoren

Heeft u zin gekregen om in te zetten op de wedstrijden van Ajax of andere clubs? Kijk dan snel welke tegenstander ze binnenkort treffen. U kunt dan direct inzetten op deze wedstrijden en geld winnen als u deze wedstrijden juist voorspelt! Heel veel succes en winplezier!