De TOTO en limieten

De TOTO is de plek voor Nederlandse wedders om een weddenschap te plaatsen op sportwedstrijden. Je hebt als liefhebber de keuze uit tientallen sporten en dus niet alleen voetbal. Je kan ook wedden op onder andere basketbal, tennis, handbal, ijshockey, rugby en snooker. Maar wist jij dat de TOTO ook een aanbieder is die zich richt op de veiligheid van de speler?

Meer Nederlandse wedkantoren

Wist je overigens dat er sinds 1 oktober 2021 meer wedkantoren naast de Toto weddenschappen mogen aanbieden? Dat zijn:
[featured-sportsbooks site1=’2195′ field=’rating’ ]

Limieten

De online boommakers geven spelers de mogelijkheid om te wedden met veel geld. Je kan duizenden en duizenden euro’s per week inzetten. Eigenlijk kijken de bookmakers totaal niet naar de veiligheid van de speler. Een lid zal nooit tegen zichzelf in bescherming worden genomen. Het is een pijnlijke conclusie. De TOTO doet dat weer totaal anders.

Alle leden van de TOTO kunnen online maximaal 1000 euro per week inzetten. Een week loopt van maandag tot en met zondag. Het is niet mogelijk om het limiet te laten verhogen.

Zelf limieten instellen

Je kan ook zelf het een en ander veranderen. Je kan bijvoorbeeld een limiet instellen per dag, per week en per maand. Mocht je problemen hebben met zelfcontrole, dan is dit een goede optie om jezelf te beschermen. Let op, als jij een limiet aanpast dan kan je voor 48 uur geen inzetten meer plaatsen in de applicatie of op de website van TOTO.

Zelfuitsluiting

Het is eveneens mogelijk om jezelf volledig uit te sluiten van de TOTO app of de site. Je kan jouw eigen account sluiten voor een periode van zes maanden. Het is dan wel nog mogelijk om uitbetalingen aan te vragen, maar je kan geen inzetten meer plaatsen.

Nog vragen?

Als je nog vragen hebt dan kan je ten alle tijden contact opnemen met de klantenservice van de TOTO. Het is mogelijk om te bellen, te mailen of te chatten. Wij raden je aan om te bellen, aangezien de chat vaak niets oplevert.