Wedden op AZ

In Alkmaar begint de Victorie! AZ is al jarenlang één van de betere subtoppers in de Eredivisie en weet zo nu en dan ook nog op Europees niveau succes te boeken. Vooral voor online wedders zijn de wedstrijden van de Alkmaarders erg interessant. Aangezien het niet om een club uit de traditionele top drie gaat, zijn de quoteringen vaak net wat hoger. AZ heeft in het verleden bewezen te kunnen concurreren met de Amsterdamse voetbalclub Ajax, PSV en Feyenoord. Daarnaast wist de Alkmaarse club in zijn bestaan al tweemaal de landstitel te veroveren en meerdere KNVB-bekers.

AZ in het seizoen 2017/2018

AZ kende een geweldig voetbalseizoen 2017/2018, maar het bleef toch met lege handen staan. De Alkmaarders wisten de derde plaats in de Eredivisie te veroveren, wat recht geeft op deelname aan de voorrondes van de Europa League. In het bekertoernooi bereikte AZ zelfs de finale voor het tweede seizoen op rij, een bijzondere prestatie. Desondanks werd er ook opnieuw verloren, ditmaal van Feyenoord (3-0). Alireza Jahanbakhsh wist de topscorerstitel te pakken in de competitie, terwijl Wout Weghorst met negen treffers de topscorer werd van het KNVB bekertoernooi.

Talent binnen de AZ-selectie

AZ werd in het seizoen 2017/2018 geprezen om zijn talentvolle selectie. Middenvelder Guus Til brak officieel door bij de club en dit leverde hem zijn debuut op in het Nederlands Elftal. Teun Koopmeiners speelde ook vrijwel het gehele seizoen en is nu een vaste waarde in Jong Oranje. Pantelis Hatzidiakos kende ook een ommekeer in zijn carrière en is een basisspeler in het elftal van John van der Brom. In de aankomende jaren zijn de ogen vooral gericht op aanvaller Myron Boadu, de spits geldt als één van de grootste talenten in het Nederlands voetbal.

Wedden op AZ

Online bookmakers bieden over het algemeen alle wedstrijden aan in de Eredivisie, zowel pre-match als live tijdens een duel. Hierdoor kan jij via de computer, smartphone en tablet een inzet plaatsen op AZ. De quoteringen voor deze subtopper zijn over het algemeen zeer aantrekkelijk en lucratief. Nog geen account bij zo’n bookmaker, pak dan ook gelijk een hoge welkomstbonus mee!