In de tennissport heb je altijd te maken met grote favorieten, zoals in bijna elke sport. In de tenniswereld staan er momenteel enkele grote namen in de voorgrond, één van deze tennissers is Roger Federer. De 34-jarige Zwitser schreef in zijn carrière al 88 toernooien op zijn naam. Hij won onder andere zeven maal Wimbledon en vijf keer de US Open.

Momenteel bezet hij de derde plaats op de wereldranglijst. De mondiale nummer één is de Serviër Novak Djokovic. Wedden op Roger Federer kan veel geld opleveren, zeker als je verstand van zaken hebt. Zorg ervoor dat je goede research doet en voorbereid een weddenschap plaatst.

Online wedden op Roger Federer

Roger Federer speelt vrijwel elk toernooi mee en laat haast nooit verstek gaan. Op de grote ATP-toernooien wint de Zwitser rond de 88% van zijn wedstrijden. Het is mogelijk om online te wedden op Roger Federer. Dit kan bij de bekende online boomakers, bijvoorbeeld bij Bwin. Maak een account aan, stort een bedrag naar keuze, maak gebruik van een exclusieve bonus en wed op de tennisser.

Wil je liever niet online wedden? De TOTO biedt ook in de meeste gevallen, tenniswedstrijden van Roger Federer aan. Het is dan mogelijk om in de winkel, een weddenschap af te sluiten.