De Overijsselse voetbalclub Heracles Almelo werd opgericht in 1903. De middenmoter uit de Eredivisie kent een bijzonder mooi verleden. In 1927 en 1941 wist Heracles Almelo landskampioen van Nederland te worden. In 2012 werd er een klein succesje geboekt toen de club de finale wist te behalen van de KNVB Beker. Alle thuisduels van Heracles Almelo worden gespeeld in het Polmanstadion. In het stadion is er plaats voor meer dan 12.000 bezoekers. De ultieme rivaal van Heracles Almelo is FC Twente. De wedstrijden tussen de twee clubs leveren altijd veel spektakel op.

Geschiedenis van Heracles Almelo

Heracles Almelo was lang geleden een topclub in Nederland. In 1927 en 1941 wist de Overijsselse club de landstitel te winnen. In de beginjaren werd ook meermaals de titel gewonnen in de regio Oost. Na 1955 speelde Heracles Almelo voornamelijk op het tweede niveau. Tussen 1962 en 1966 werden er ook vier seizoenen op het hoogste niveau gespeeld. In 2005 promoveerde Heracles Almelo naar de Eredivisie en daarin heeft het tot nu toe altijd standgehouden.

Heracles Almelo kende veel goede en slechte seizoenen in de Eredivisie. In 2011 en 2016 eindigde Heracles Almelo op de 6e plek in de competitie. Alleen werd er nooit een ticket voor de UEFA Europa League gewonnen. Wel werd in 2012 de finale bereikt van het nationale bekertoernooi.

Wedden op Heracles Almelo

Je kan bij de online bookmakers op alle wedstrijden van Heracles Almelo inzetten. Aangezien de club niet tot de nationale top behoort zijn de quoteringen normaal gesproken redelijk hoog. De middenmoter biedt dus veel kansen op een mooie winst. Je kan online wedden op Heracles Almelo op de computer, smartphone en tablet. Nieuwe spelers krijgen bij de bookmakers een welkomstbonus van 100%. De bonus kan oplopen tot enkele honderden euro’s aan gratis speeltegoed.