De online bookmaker William Hill staat te boek als één van de grootste van de gehele wereld. Bij William Hill kunnen de leden gemakkelijk en snel een gokje wagen op één van de vele duizenden sportwedstrijden, zowel live als pre-match. Daarnaast kunnen de nieuwe leden in aanmerking komen voor een prachtige welkomstbonus, bonussen en een groot aanbod. Even snel een meespelen in het online casino van deze aanbieder is ook mogelijk. Check hieronder meer informatie over de online bookmaker William Hill.

Inschrijven

Alle spelers moeten allereerst lid worden van William Hill, dit kan door snel het inschrijfformulier in te vullen. Dit zal slechts enkele minuten in beslag nemen. Direct na de inschrijving kan er ingezet worden op één van de vele sportduels. Let op, lid worden is alleen mogelijk voor spelers van achttien jaar en ouder. Maar om te kunnen wedden moet er wel eerst nog een storting worden verricht, gelukkig kan dit via de bekende betaalmethodes. Er kan onder andere geld gestort worden via iDeal, PayPal, creditcard en een online wallet. Wie liever anoniem een geldbedrag wilt overmaken kan gebruik maken van een Paysafecard.

Quoteringen

Een weddenschap plaatsen bij William Hill heeft vele voordelen, waaronder de hoge quoteringen. Deze aanbieder biedt altijd betere noteringen aan dan de TOTO. Stel jij ziet een quotering voorbij komen van 2,50 euro, dan maak jij bij een inzet van 10 euro kans op een prijs van 25 euro. Een notering verhogen kan door een gewaagdere weddenschap te plaatsen of door meerdere wedstrijden in één inzet te combineren.

Klantenservice

Bookmaker William Hill hecht grote waarde aan zijn leden, waardoor er ten alle tijden contact kan worden opgenomen met de klantenservice. Voor vragen, opmerkingen en klachten staat de klantenservice dan ook dagelijks tot jouw beschikking. Er kan contact worden opgenomen via de live chatfunctie, telefonisch en de mail.

Assortiment

Deze online bookmaker beschikt over een bijzonder ruim assortiment aan sporten. Er kan dagelijks op honderden al niet duizenden verschillende wedstrijden worden ingezet. Er moet dan gedacht worden aan tientallen sporten, waaronder natuurlijk voetbal, basketbal, tennis, honkbal, volleybal en American Football. Maar ook kleinere sporten als tafeltennis en snooker worden aangeboden. Er kan op vele duels ook live gedurende een duel worden ingezet.

Welkomstbonus

Nieuwe leden kunnen bij William Hill gebruik maken van een meer dan aantrekkelijke welkomstbonus. De eerste storting zal namelijk worden verdubbeld tot een maximaal bedrag van honderd euro. Natuurlijk zal deze stortingsbonus nog wel enkele keren worden rondgespeeld, pas daarna is dat bedrag beschikbaar voor opname.

William Hill
0.0/5