PEC Zwolle in de Eredivisie

In de Eredivisie hebben wij al jaren enkele vaste gezichten, clubs die zich gemakkelijk weten te handhaven op het hoogste niveau. Een van deze voetbalclubs is PEC Zwolle, een degelijke middenmotor in de hoogste Nederlandse voetbalklasse. Liefhebbers van deze club kunnen alles nog een beetje spannender maken door een online weddenschap af te sluiten bij één van de bookmakers. Een groot voordeel daarvan is dat de quoteringen hoger zijn dan bij de welbekende TOTO, er altijd een welkomstbonus klaarstaat voor nieuwe leden en er zelfs live ingezet kan worden.

Informatie over PEC Zwolle

PEC Zwolle is de bekendste en grootste club uit Overijssel, vanzelfsprekend komt de voetbalclub uit de gezellige stad Zwolle. In 2012 wisten de Zwollenaren te promoveren naar de Eredivisie en het seizoen daarop was het dan ook gelijk raak. Onder Ron Jans speelde PEC niet alleen fris en aanvallend voetbal, het zegevierde direct in de KNVB Beker en schreef de Johan Cruijff Schaal op zijn naam. Elke ploeg heeft het moeilijk in de wedstrijden in het IJsseldelta Stadion, daar weet de club dan ook de meeste punten te pakken.

Gewonnen prijzen

PEC Zwolle beschikt over een kleine, maar goed gevulde prijzenkast. De Overijsselse voetbalclub wist drie keer kampioen te worden in de Eerste Divisie, tegenwoordig bekend als de Keuken Kampioen Divisie. Het won de KNVB Beker en de Johan Cruijff Schaal één enkele keer.

Wedden op de wedstrijden van PEC Zwolle

PEC Zwolle is een subtopper en is een ploeg om rekening mee te houden. Aangezien het geen topclub is, zullen de quoteringen vaak hoger uitvallen dan verwacht. Dit heeft als voordeel dat een wedder een flinke geldwinst kan overhouden door te wedden op PEC Zwolle. Er kan live worden ingezet tijdens een wedstrijd of voor het startsignaal.