Voetbalclub NAC Breda speelt in de Eredivisie

NAC Breda slaagde er in 2017 in om terug te keren in de Eredivisie, dit deed het via de play-offs. In een directe confrontatie met NEC werd promotie veiliggesteld. In het seizoen 2017/2018 speelde de club zich veilig en was het zeker van een nieuw seizoen op het hoogste voetbalniveau van Nederland.

Online bookmakers zullen ook dit seizoen weer alle duels van NAC Breda aanbieden, zowel pre-match als live gedurende een duel. Het gaat dan om de wedstrijden in de Eredivisie en het KNVB bekertoernooi. Wedden kan op de computer, de smartphone en tablet.

Kracht van NAC Breda

NAC Breda kent een hele sterke supportersaanhang, deze staan zowel in goede als slechte tijden achter het team. Wilskracht staat ook voorop bij NAC, waardoor ook de moeilijke wedstrijden over de streep kunnen worden gehaald.

Derby met Willem II

NAC Breda en Willem II kennen een enorme rivaliteit, deze derby’s zijn dan ook zeer belangrijk voor de supporters van beide clubs. Er staat meer op het spel en deze duels kennen dan ook vele overtredingen en doelpunten. Vooral voor online wedders kan het interessant zijn dat er meer gele kaarten vallen dan normaal.

Avondje NAC

Ondanks het feit dat NAC Breda een behoorlijk wisselvallige voetbalclub is, zijn de thuiswedstrijden altijd moeilijk voor elke tegenstander. Iedereen heeft wel eens gehoord van een ‘Avondje NAC’, waarin over het algemeen goede resultaten worden geboekt door de club uit Breda.

Wedden op NAC Breda

Bij de online bookmakers kan er elke speelronde een gokje worden gewaagd op NAC. Dit kan zowel via de smartphone, tablet als de computer. Zet voor de start wedstrijd in of live tijdens een duel. Nieuwe leden ontvangen ook nog een prachtige welkomstbonus!