Vitesse

Elk seizoen strijden achttien clubs in de Eredivisie om de felbegeerde titel. Hoewel Vitesse tot een subtopper behoort in deze competitie, lijkt de titel toch te hoog gegrepen. In het seizoen 2016/2017 wonnen de Arnhemmers de KNVB Beker, wat het grootste succes was in een zeer lange tijd. In het seizoen 2020/2021 eindigde Vitesse op de 4e plaats in de Eredivisie en won het een ticket voor de voorrondes van de UEFA Conference League. Vitesse overleefde de voorrondes en kwalificeerde zich voor het hoofdtoernooi. Bij de online bookmakers kunnen liefhebbers wekelijks een gokje wagen op de wedstrijden van Vitesse.

Gelderse trots

Vitesse is één van de bekendste en grootste clubs uit Gelderland. In het seizoen 2018/2019 speelt de club wederom mee in de Eredivisie, terwijl aartsvijand NEC Nijmegen het moet doen met de Keuken Kampioen Divisie. Het lijkt er dan ook sterk op dat er ook dit seizoen geen derby gespeeld zal gaan worden tussen deze twee voetbalclubs.

Stadion van Vitesse

Vitesse werkt zijn thuiswedstrijden af in het stadion ‘De Gelredome’. Dit voetbalstadion kan rond de 30.000 toeschouwers per wedstrijd welkom heten, al gebeurd het bijna nooit dat het stadion ook daadwerkelijk is uitverkocht. Er worden ook regelmatig concerten gehouden in De Gelredome.

Vliegende Arend

Voor elke wedstrijd in het thuisstadion vliegt er een arend rond, dit is een oude traditie die nog altijd in stand wordt gehouden. In de bekerfinale van 2017 kende de arend een primeur en vloog hij zijn gebruikelijke rondje door De Kuip in Rotterdam. De traditie blijft levend en zal nog een lange tijd voortduren.

Wedden op Vitesse

Bij de online bookmakers kunnen spelers altijd een weddenschap plaatsen op de duels van Vitesse, zowel in de Eredivisie als in de KNVB Beker en in de UEFA Conference League. Nieuwe leden kunnen gebruik maken van een welkomstbonus, wat meestal een stortingsbonus is. Er kan live worden ingezet, maar ook van het eerste fluitsignaal. Wedden is mogelijk om de computer, smartphone en tablet. Het is sinds oktober 2021 mogelijk om legaal online te wedden bij één van de Nederlandse bookmakers.