Tafeltennis

Tafeltennis is een sport die niet alleen in de Aziatische landen erg populair is, want ook in Europa wordt deze snelle sport op een hoog niveau gespeeld. Elke week worden er internationale wedstrijden afgewerkt, waarin de top van de tafeltenniswereld bij elkaar komt. Met name de online bookmaker Bwin biedt onwijs veel tafeltenniswedstrijden aan. Maar ook bij vele andere aanbieders kan er volop gewed worden op tafeltennis.

Bekende namen als Li, Walker en Szudi zullen de revue passeren, wanneer jij besluit om een gokje te wagen tijdens een tafeltennisevenement. Er worden duels gespeeld tussen twee spelers, maar ook met twee teams van twee tafeltennisspelers. Elke set zal tot elf punten lopen, mocht er een gelijke score van 11-11 ontstaan dan zal de spelers die als eerste met twee punten verschil voorstaat de set winnen. Bij elk evenement en toernooi verschillen de regels, soms worden er maximaal drie sets gespeeld en bij de ander tot vijf sets. Het is een vliegensvlug spel en de online wedder hoeft nooit lang te wachten op een potentiële uitbetaling.

Soorten weddenschappen bij tafeltennis

Tafeltennis is geen ingewikkelde sport, maar desondanks kan er op vele soorten weddenschappen ingezet worden. Hieronder hebben wij er een paar uitgelicht:

– Winnaar

Bij tafeltennis kunnen spelers niet gelijkspelen en dat risico kan dus direct weer worden vergeten. De gemakkelijkste inzet is die op de winnaar van een wedstrijd, aangezien er maar twee mogelijkheden zijn. Deze weddenschap is zowel pre-match als live beschikbaar. Wil jij op de favoriet wedden tegen een hogere odd, wacht dan even het spelverloop af en zet op het juiste moment in. Deze weddenschap is ook beschikbaar wanneer je enkel op de winnaar van één set in wil inzetten.

– Over/Under

Een andere interessante weddenschap is de ‘over/under’. Het is aan de wedder om te raden hoeveel punten of sets er in een wedstrijd zullen worden gespeeld. Toch is dit een gewaagde inzet, puur omdat tafeltennis een onvoorspelbare sport is. Het kan zomaar zijn dat één speler met een bijzonder groot verschil de eerste set wint. En vervolgens alsnog een moeilijke wedstrijd voor de kiezen krijgt.

– Race weddenschap

Een ‘race to’ weddenschap is wel erg spannend en kan behoorlijk lucratief zijn. Er zal ingezet worden op welke speler als eerste een x-aantal punten weet te scoren in een set. Deze weddenschappen gaan tot drie, vijf, zeven en negen punten. Vanwege de onvoorspelbaarheid zijn de quoteringen over het algemeen redelijk hoog.