Schaatsen

Online bookmakers geven liefhebbers de kans om een weddenschap te plaatsen op bijzonder veel sporten, waaronder het vooral in Nederland populaire schaatsen. Grote toernooien zoals een WK of EK worden ten alle tijden aangeboden, maar ook de schaatswedstrijden op de Olympische Spelen zijn beschikbaar in het assortiment van een bookmaker. Bekijk hieronder meer informatie over het online wedden op schaatsen.

Hoe werkt wedden op schaatsen?

Allereerst moet je beschikken over een account bij een online bookmaker, dit is gelukkig binnen enkele minuten geregeld. Kies wel een betrouwbare bookmaker van naam uit, gewoon om er zeker van te zijn dat jij aan het juiste adres bent. Vervolgens ontvang je nog een mooie welkomstbonus, dit kan een verdubbeling van het eerste stortingsbedrag zijn. Stort minimaal tien euro of zelfs maximaal enkele duizenden euro’s.

Mocht er een grote schaatswedstrijd op de planning staan, dan kan hierop voor de start van het evenement en zelfs live tijdens de wedstrijd op worden ingezet. Meestal kan er alleen ingezet worden op de winnaar van een schaatswedstrijd en soms zelfs op de tijd van de winnaar. Meestal zijn de quoteringen voor de grote favorieten het laagste, dan gaat het om schaatsers als Sven Kramer en Ireen Wust. Quoteringen bij sprintafstanden zijn meestal hoger, omdat de verschillen daar een stuk kleiner zijn. Er kan ook ingezet worden op ‘Head to Head’ weddenschappen en de uiteindelijke winnaar van een geheel toernooi.

Live op de televisie

Nederland is een echt schaatsland en de sport is in ons land dan ook ongekend populair. Hierdoor zijn de meeste schaatsevenementen dan ook live op de televisie, vaak op NPO 1 of NPO 3. Dit maakt het natuurlijk nog leuker om een weddenschap te plaatsen, dat maakt het allemaal een stukje spannender voor de televisie.