Primera División (La Liga)

De Spaanse voetbalcompetitie staat te boek als één van de beste van de wereld. Grootmachten als Real Madrid en FC Barcelona spelen hierin wekelijks hun wedstrijden, waaronder natuurlijk de ‘El Classico’. Aangezien de competitie zo populair is, bieden de online bookmakers elke speelronde vele soorten weddenschappen aan. Het is een feestje om te wedden op de La Liga!

Grote clubs in de Primera División

In de Primera División komt het vrijwel nooit voor dat een andere club dan Real Madrid of FC Barcelona de titel grijpt. Deze twee grootmachten waren gezamenlijk al goed voor 57 van de 88 vergeven landskampioenschappen. Real Madrid is recordhouder met 33 titels, terwijl de Catalaanse ploeg de landstitel al 24 keer won. Maar er zijn ook clubs als Valencia en Atlético Madrid die goed presteren, laatstgenoemde won namelijk in de afgelopen jaren al tweemaal de Europa League.

Inzetten op grote clubs is wat minder winstgevend, tenminste als er ingezet zal worden op de winnaar van een duel. Er kan natuurlijk ook gewed worden op het aantal doelpunten, doelpuntenmakers, handicaps en nog veel meer. Het kan ook interessant zijn om een weddenschap te plaatsen op een degelijke middenmotor, zoals Valencia, Villareal of Espanyol. Deze quoteringen zijn vaak wel wat hoger.

Soorten weddenschappen in de La Liga

Voorafgaand aan een voetbalseizoen kan er al ingezet worden op de winnaar van de La Liga, de quoteringen zijn dan nog het hoogste. Maar tijdens het seizoen zullen de mogelijkheden alleen maar groter worden. Tijdens een wedstrijd kan er vaak al op honderden soorten weddenschappen ingezet worden, waaronder gele kaarten, hoekschoppen, doelpunten, ingooien en ga zo nog maar even door. Hoe belangrijker een duel, des te meer mogelijkheden.