Live gokken – 5 voordelen

Live wedden is het inzetten van een weddenschap tijdens de wedstrijd. In plaats van het klassieke gokken voorafgaand aan een duel. Aan de hand van het spelverloop kun je dus bepaalde beslissingen nemen om extra geld te kunnen winnen.

Voordeel 1: Het aanvoelen van de wedstrijd

Jarenlang was het uitsluitend mogelijk om een pre-match weddenschap te plaatsen. Mensen die een gokje wilden wagen kozen er dan voor om op basis van historische cijfers hun inzet door te geven. Daar is uiteraard niets mis mee. Maar de situatie voor aanvang van een wedstrijd kan volledig anders zijn. In vergelijking met de actuele omstandigheden tijdens een match. Dit gegeven zorgt er voor dat het voor heel wat gokkers al snel duidelijk werd dat hun inzet verloren zou gaan. Dat is jammer. Want het had echt wel anders gekund. Door te wachten met het plaatsen van je inzet tot op het ogenblik dat de wedstrijd is aangevat. Daarmee kan er heel wat verlies worden voorkomen. Alleen op deze manier is het namelijk mogelijk om de wedstrijd aan te voelen. En kan er worden vastgesteld of beide teams al dan niet echt voor de overwinning willen gaan. Of ze er gewoon niet zoveel zin in hebben. Ook de gemoedstoestand van een team kan namelijk een grote impact hebben op hoe een wedstrijd zal verlopen.

Voordeel 2: De mogelijkheid om vroegtijdig uit te cashen

Op het ogenblik dat je er voor kiest om een pre-match weddenschap te plaatsen blijft deze inzet eigenlijk gedurende de volledige wedstrijd staan. Dit betekent dat je niet vroegtijdig kan uitcashen. Bijvoorbeeld op het ogenblik dat je merkt dat je oorspronkelijk geplaatste weddenschap in de soep aan het draaien is. Dat is wel zo bij live gokken. Nagenoeg alle betrouwbare en grote bookmakers die live weddenschappen aanbieden hebben er namelijk voor gekozen om het actueel uitcashen mogelijk te maken. Op deze manier is het niet alleen mogelijk om een bepaalde winst vroegtijdig te verzilveren. Maar kan je ook je mogelijke verlies aanzienlijk binnen de perken houden.

Voordeel 3: Inspelen op actuele situaties binnen een wedstrijd

Het is uiteraard op voorhand nooit mogelijk om precies te voorspellen hoe een bepaalde wedstrijd zal verlopen. Omwille van deze reden is live gokken financieel veelal interessanter in vergelijking met pre-match weddenschappen. Dit heeft voor een groot deel te maken met het feit dat een enkele gebeurtenis het verdere spelverloop van een wedstrijd aanzienlijk kan beïnvloeden. Denk op dit vlak bijvoorbeeld maar eens aan een rode kaart die valt. Of een blessure van een belangrijke speler.

Beter team

Hetzelfde kan ook worden gezegd van de situatie waarin het duidelijk betere team achter komt te liggen. In dat geval is het zomaar mogelijk dat er op korte termijn heel wat hoekschoppen zullen worden genomen door de toenemende druk van de tegenstander. In ieder geval, live gokken zorgt er dus duidelijk voor dat je veel beter de actuele omstandigheden van een wedstrijd kan benutten. En dat is werkelijk erg interessant.

Voordeel 4: Een groot aantal verschillende wed mogelijkheden

Vooral eer een wedstrijd wordt aangevat krijg je doorgaans de mogelijkheid aangeboden om in te zetten op een groot aantal verschillende soorten weddenschappen. Een niet onaanzienlijk deel van deze weddenschappen blijven ook behouden. Op het ogenblik dat het pre-match gedeelte wordt omgezet in een live goksysteem. Dit betekent dat je bijvoorbeeld tijdens het live gokken op een voetbalwedstrijd. Je kunt niet alleen kan inzetten op het aantal doelpunten die zullen worden gescoord. Maar ook op het team dat de match winnend gaat afsluiten. Wat bijvoorbeeld ook te denken van het aantal hoekschoppen die zullen worden genomen. Het aantal kaarten die zullen vallen, etc. Al deze verschillende wedmogelijkheden zorgen er voor dat je voor werkelijk elke wedstrijd het maximale uit live gokken zal weten te halen.

Voordeel 5: Continue de hoogste noteringen

Wanneer de wedstrijd nog moet beginnen spreekt het voor zich dat je het vaak moet stellen met vrij beperkte noteringen. Dit heeft alles te maken met het feit dat bijvoorbeeld een bepaalde voetbalploeg veel beter kan zijn dan zijn tegenstander. Het resultaat hiervan is dat je al een vrij aanzienlijk bedrag moet inzetten om er een degelijk rendement mee te kunnen behalen. Dat geldt slechts in beperkte mate voor live gokken.

Live gokken

Naarmate een wedstrijd vordert en de stand bijvoorbeeld op 0-0 blijft staan. Zal je kunnen vaststellen dat de quoteringen zelfs voor het duidelijk sterkere team aanzienlijk zullen stijgen. Op deze manier kan je nog altijd inzetten op de duidelijke favoriet voor het winnen van de wedstrijd. Maar dan wel zonder dat je genoegen dient te nemen met zeer beperkte quoteringen. Door op het juiste moment een inzet te plaatsen is het met live gokken dan ook steeds mogelijk om veel hogere winsten te realiseren. In vergelijking met pre-match weddenschappen.