Golf

Wedden op golf

Je bent vast wel bekend met de sport golf? Deze sport wordt over de gehele wereld gespeeld en is ook beschikbaar voor een weddenschap bij de online bookmakers. Golf zal in de buitenlucht worden gespeeld. Het doel is om een balletje in zo weinig mogelijk slagen in de hole te krijgen, welke op een behoorlijk afstand van het beginpunt te vinden zal zijn. Er worden jaarlijks vele grote toernooien georganiseerd, waardoor een inzet bij een bookmaker redelijk vaak tot de mogelijkheden behoort.

Inzetmogelijkheden bij golf

Bij elk groot golftoernooi krijgen de wedders vele inzetmogelijkheden. Vanzelfsprekend kan er ingezet worden op de winnaar van een toernooi, dit levert normaliter een bijzonder hoge quotering op. Favorieten betalen ongeveer vijfmaal de inzet uit, terwijl outsiders goed zijn voor vijftig keer de inzet en grote verrassingen tot wel 1005 keer de inzet. Maar er zijn ook genoeg andere inzetmogelijkheden beschikbaar. Wat te denken van de ‘head to head’ weddenschap, waarbij jij de winnaar aanwijst tussen twee golfers. Hoe groter het toernooi, des te meer soorten weddenschappen er geplaatst kunnen worden.

Wedden op golfwedstrijden op de smartphone

Het leuke van wedden bij online bookmakers is dat er echt overal op ingezet kan worden, in het aanbod zijn vaak tientallen verschillende sporten te vinden. Natuurlijk ben jij ook aan het juiste adres voor een inzet op golf. Omdat er online gewed zal worden, kan jij een inzet plaatsen op de computer maar ook op de smartphone. Hierdoor hoef jij niet langer meer thuis te zijn om te wedden, dit kan overal en wanneer jij maar wilt. Sommige bookmakers keren ook nog extra bonussen uit voor smartphone spelers. Natuurlijk is het ook mogelijk om te wedden op een tablet, zolang je maar beschikt over een goede internetverbinding.