Voetbalclub FC Twente uit Enschede

Een van de grootste clubs van ons land is Voetbalclub FC Twente. Deze voetbalclub uit Enschede speelt momenteel zijn wedstrijden in de Keuken Kampioen Divisie, maar ook in het KNVB Bekertoernooi. Jong FC Twente speelt zijn duels in de Reservecompetitie 2018/2019. Alle thuiswedstrijden van FC Twente worden gespeeld in De Grolsch Veste, dit voetbalstadion biedt plaats aan rond de dertigduizend bezoekers.

Moeilijke tijden bij FC Twente

FC Twente degradeerde in het seizoen 2017/2018 naar de Eerste Divisie, nadat het op de laatste plaats eindigde in de Eredivisie. Door financiële wanorde was het nog de vraag of FC Twente wel kon blijven voortbestaan. De club slaagde erin om het hoofd bovenwater te houden. De voetbalclub kende een korte voorbereiding, maar wist wel enkele nieuwe spelers aan te trekken. Wout Brama keerde terug bij de club, na een avontuur in de Australische A-League. FC Twente begon het nieuwe seizoen goed door te winnen van Sparta Rotterdam.

Prijzenkast van FC Twente

Hoewel het nu moeilijker gaat met FC Twente heeft het wel een geweldige historie achter de rug. De voetbalclub uit Enschede wist één keer de landstitel te veroveren en eindigde driemaal als tweede in de Eredivisie. In 1977 en 2001 veroverde FC Twente de KNVB Beker, viermaal verloor het de finale in De Kuip. De Twentenaren wisten in 2006 nog de Inter TOTO Cup te winnen en plaatste zich in 2010 voor de Champions League.

Online wedden op FC Twente

Alle wedstrijden van FC Twente worden zowel pre-match als live aangeboden bij de online bookmakers. Een weddenschap plaatsen op de Tukkers kan op computer, smartphone en tablet. Het enige wat jij nodig hebt is een goede internetverbinding en een account bij één van de vele bookmakers op het internet. Nieuwe leden krijgen ook nog een welkomstbonus cadeau, deze kan oplopen tot in de honderden euro’s.