Voorbeschouwing: AZ – VVV Venlo

In de KNVB bekertoernooi staat er op de woensdagavond nog een spannend duel op het programma. AZ wist de afgelopen twee seizoenen de bekerfinale te bereiken, maar verkeert nu niet bepaald in een grootse vorm. De Alkmaarders verloren de laatste drie duels en lijken zoekende. VVV Venlo is opnieuw een collectief gebleken waar geen enkele tegenstander zomaar van wint. Een stunt is dan ook goed mogelijk en dat levert een flinke winst op bij de online bookmakers.

AZ

AZ kent een moeilijke periode en daar zou VVV zomaar flink van kunnen gaan profiteren. De Alkmaarders gingen onderuit in de laatste drie competitieduels en wonnen slechts twee van de laatste negen duels. Een van deze winstpartijen was in de vorige ronde van de beker op bezoek bij de amateurclub Alcides. Daarnaast lijken veel spelers bij AZ volledig uit vorm te zijn, waaronder aanvoerder Guus Til en de spits Bjorn Johnson.

VVV Venlo

VVV Venlo is terug te vinden in de subtop van de Eredivisie, wat natuurlijk bijzonder goed is. De Limburgers verloren maar drie van de laatste elf duels, waaronder wedstrijden tegen PSV en Ajax. Vijf van de elf duels werden gewonnen en driemaal werd er gelijkgespeeld. Een stunt in Alkmaar levert bij de bookmakers een quotering van ruim zeven euro.

Statistieken

– AZ verloor de laatste drie competitieduels
– AZ won twee van de laatste negen duels
– AZ ging vorig weekend met 2-3 onderuit tegen sc Heerenveen
– VVV Venlo verloor maar drie van de laatste elf duels
– VVV Venlo won vijf van de laatste elf wedstrijden
– VVV Venlo scoorde in vijf van de laatste zeven uitwedstrijden
– Beide ploegen scoorde in vier van de laatste vijf edities van dit duel

Voorbeschouwing: Ajax – Go Ahead Eagles

Ajax kent een bijzonder goed seizoen, waarin bijna alles lijkt te lukken. De Amsterdammers wisten al meerdere grote duels in winst om te zetten en de club maakt dan ook nog altijd kans op drie prijzen. Woensdagavond zal Ajax in het KNVB bekertoernooi aantreden tegen Go Ahead Eagles. De Amsterdamse voetbalclub zal veel basisspelers rust geven en vooral met beloften spelen. Bij alle online bookmakers kunnen de liefhebbers een weddenschap plaatsen op deze bekerwedstrijd.

Ajax

Ajax kent een sterk seizoen, waarin het slechts één van de laatste twintig duels verloor. De Amsterdammers wonnen vijftien van de overige negentien wedstrijden en speelde viermaal gelijk. In de laatste dertien wedstrijden wist Ajax maar liefst elf keer het eigen doel schoon te houden. De Amsterdammers maken vooral in de eigen Johan Cruijff Arena een sterke indruk, de laatste acht thuisduels eindigde in een overwinning. Ondanks het feit dat Ajax met veel beloften zal aantreden, verwachten wij een gemakkelijke overwinning voor de thuisploeg.

Go Ahead Eagles

Go Ahead Eagles kent in de Eerste Divisie ook een uitstekend seizoen. De Deventenaren staan momenteel op de eerste plaats in de Keuken Kampioen Divisie. Hoewel dit duel kansloos lijkt, zien wij de uitploeg toch wel enkele kansen creëren. De laatste zeven onderlinge duels werden door Ajax gewonnen en in die wedstrijden scoorde Go Ahead Eagles slechts twee keer.

Statistieken

– Ajax verloor één van de laatste twintig duels
– Ajax won vijftien van de laatste twintig wedstrijden
– Ajax kreeg in twee van de laatste dertien duels een tegentreffer
– Go Ahead Eagles verloor de laatste zeven wedstrijden tegen Ajax
– Go Ahead Eagles kwam in de laatste zeven duels tegen Ajax tweemaal tot scoren
– Go Ahead Eagles kreeg in de laatste drie edities van dit duel minimaal drie tegendoelpunten

Voorbeschouwing: Tottenham Hotspur – Manchester City

Maandagavond zal er in de Premier League nog één duel worden afgewerkt. Tottenham Hotspur speelt in eigen huis tegen regerend landskampioen Manchester City. Beide clubs komen relatief gemakkelijk tot scoren en verkeren in een goede vorm. Zal deze topper een winnaar kennen?

Manchester City

Manchester City zal de achterstand op Liverpool snel willen achterhalen. Maar ondanks dat feit is de ploeg nog altijd in de race voor alle mogelijke prijzen. City wist vijf van de laatste zes duels te winnen en wist in die gewonnen wedstrijden ook de nul te houden. Daarnaast scoorde Manchester City in de laatste twee duels ook minimaal drie doelpunten. Opvallend genoeg wist de ploeg van trainer Pep Guardiola in de laatste drie onderlinge duels ook te winnen van de aankomende opponent.

Tottenham Hotspur

Tottenham Hotspur presteert uitermate goed in de Premier League, maar in de Champions League lijkt het al bijna te zijn uitgespeeld. The Spurs wisten de laatste vier competitieduels te winnen en stonden in deze wedstrijden na 45 minuten al op een voorsprong. Daarnaast verloor Tottenham Hotspur slechts drie van de laatste 38 duels in eigen huis.

Statistieken

– Manchester City won vijf van de laatste zes duels
– Manchester City kreeg maar in één van de laatste zes duels een tegendoelpunt
– Manchester City scoorde minimaal drie keer in de laatste twee duels
– Tottenham Hotspur won de laatste vier duels in de Premier League
– Tottenham Hotspur verloor drie van de laatste 38 wedstrijden in de competitie
– Tottenham Hotspur verloor de laatste drie duels tegen Manchester City

Voorbeschouwing: FC Volendam – Jong Ajax

Vrijdagavond staat de volgende speelronde in de Keuken Kampioen Divisie weer op het programma. Regerend kampioen Jong Ajax zal op bezoek gaan bij FC Volendam. Het is vooralsnog onduidelijk met welke elf namen de bezoekers zullen starten, die dit seizoen toch al niet zo best presteren in uitduels. Durf jij een weddenschap te plaatsen op deze wedstrijd, ga dan naar één van de online bookmakers.

FC Volendam

FC Volendam kende een slechte start van het nieuwe seizoen, waarin de ploeg vijf van de zeven duels verloor. Er werd besloten om een nieuw gezicht voor de ploeg te zetten en sinds de komst van trainer Hans de Koning gaat het FC Volendam weer voor de wind. Sinds zijn komst won de ploeg van RKC Waalwijk en speelde het gelijk tegen FC Eindhoven en Almere City.

Jong Ajax

Jong Ajax zal hoogstwaarschijnlijk zijn titel niet prolongeren in de Eerste Divisie. De Ajacieden kennen een teleurstellende seizoenstart. Met name in uitduels gaat het de talentenploeg niet al te best af, er werd enkel en alleen gewonnen op bezoek bij Jong AZ. Daarnaast moet Jong Ajax diverse spelers missen, waaronder Bakboord, Ekkelenkamp, Botman, Gravenbergh en Bakker. Desondanks zullen de bezoekers als favoriet het duel ingaan, tenminste als wij de bookmakers moeten geloven.

Statistieken

– FC Volendam is ongeslagen in de laatste vier duels
– FC Volendam verloor pas één thuisduel in het gehele seizoen
– Jong Ajax won dit seizoen pas één duel op vreemde bodem
– Jong Ajax wist maar in één van de laatste vijf uitduels de nul te houden
– Jong Ajax scoorde dit seizoen in geen enkele uitwedstrijd vaker dan één keer

Voorbeschouwing: AC Milan – Real Betis

Het is vanavond weer tijd voor een avondje met Europees voetbal, ditmaal in de Europa League. Het sterke AC Milan zal in eigen huis Real Betis ontvangen. De Italianen lijken de grote favoriet, met name omdat de Spanjaarden de laatste weken veel moeite hebben om tot scoren te komen. Bij de online bookmakers kan er een geldbedrag worden ingezet op deze kraker!

AC Milan

AC Milan kent tot op heden nog geen geweldig seizoen. De ploeg is terug te vinden in de middenmoot van de Serie A en liep afgelopen weekend tegen een minimale nederlaag op tegen aartsrivaal Internazionale. In de Europa League won AC Milan wel zijn eerste twee duels, dat deed het tegen Dudelange (0-1) en Olympiakos (3-1). Opvallend genoeg is de ploeg dit seizoen nog ongeslagen in thuiswedstrijden, het wist drie van de laatste vier thuisduels ook winnend af te sluiten.

Real Betis Sevilla

Real Betis Sevilla kent een zwaar seizoen, waarin het vooral moeilijk tot scoren komt. In de laatste negen competitieduels werd maar vijfmaal het net gevonden. Geen enkele andere ploeg in de La Liga kwam minder vaak tot scoren. In vijf van de laatste negen duels kwam Real Betis niet tot scoren. De verdediging staat wel goed, zo kreeg de ploeg maar zeven tegentreffers te verwerken. Real Betis won eerder met 3-0 van Dudelange en speelde doelpuntloos gelijk tegen Olympiakos.

Statistieken

– AC Milan won drie van de laatste vier duels in eigen huis
– AC Milan scoorde minimaal twee doelpunten in de laatste vier thuisduels
– Real Betis verloor de laatste wedstrijden met 1-0
– Real Betis scoorde in twee van de laatste elf duels vaker dan één keer