Een bijzonder leuke voetbalcompetitie om een weddenschap op af te sluiten in de Jupiler Pro League. Deze Belgische competitie kent diverse topclubs, waaronder Club Brugge, Standard Luik en RSC Anderlecht. Jaarlijks strijden deze ploegen om de landstitel in België, plus één van de tickets voor de Champions League of de Europa League. Onderin de ranglijst zal enkel en alleen de nummer laatst direct degraderen uit de Jupiler Pro League. Bij de online bookmakers kan jij op elke speelronde inzetten, zowel pre-match als live.

Inzetten op de Jupiler Pro League

Als wedder kan jij bij één van de online bookmakers terecht voor de wedstrijden in de Jupiler Pro League. Diverse inzetmogelijkheden zijn beschikbaar, waaronder de winnaar van een wedstrijd, het aantal treffers, kaarten, corners en BTTS weddenschappen. Deze inzetten zijn beschikbaar op de computer, smartphone en tablet.

Kanshebbers op de Belgische landstitel

In de Belgische Jupiler Pro League is er niet echt één topkandidaat voor de titel. In de laatste jaren wisten verschillende clubs de titel te pakken. Standard Luik zegevierde in 2008 en in 2009, terwijl KRC Genk landskampioen werd in 2011 en KAA Gent de beste was in 2015. RSC Anderlecht was in de afgelopen seizoen het meest succesvol, met vijf landstitels tussen 2010 en 2017. In het seizoen 2017/2018 was het Club Brugge dat met overmacht de competitie won. In het seizoen 2018/2019 zijn de meeste ogen gericht op RSC Anderlecht en Club Brugge.

Live wedden op de Jupiler Pro League

Het is voor wedders niet alleen mogelijk om voorafgaand aan een duel te wedden, dit kan namelijk ook live tijdens een wedstrijd. Dit zorgt voor meerdere voordelen, zo kan jij anticiperen om het spelverloop en gebruik maken van de meest actuele quoteringen. Live wedden is ook mogelijk om de smartphone en tablet.