Bij de online bookmakers kun je tegenwoordig mogelijk ook een online spel spelen. Maar voordat jij een bet plaatst is een korte uitleg misschien wel zo fijn. De game Hearthstone: Heroes of Warcraft’ is één van de bekendste verzamelkaartspelen van dit moment. Het spel werd in 2014 uitgebracht en kent onderhand miljoenen spelers van over de gehele wereld. Hearthstone is voor velen nog steeds het leukste spel.

Bij Hearthstone moeten alle spelers allereerst een keuze maken uit negen helden en goede kaarten bij elkaar verzamelen. Deze kunnen uiteindelijk gebruikt worden om tegenstanders te verslaan. Momenteel zijn er ruim negenhonderd speelkaarten in omloop.

Grote Hearthstone toernooien

Esports maakt een enorme groei door en datzelfde geldt voor Hearthstone. Over de gehele wereld worden er meerdere toernooien georganiseerd, waarin spelers strijden om grote internationale titels. In 2015 en 2016 wist de Nederlander Thijs Molendijk het EK op zijn naam te schrijven. Hoewel de game Hearthstone qua toernooien nog achterblijft op spellen als Dota2 en CS:GO, gaat er wel erg veel geld om in dit circuit. De grootste Hearthstone competitie wordt ook wel de Archon Team League genoemd, hierin strijden de beste acht teams tegen elkaar voor de titel.

Online wedden op Hearthstone

De populariteit van Esports neemt drastisch toe en dat hebben ook de online bookmakers in de gaten. Hierdoor kan er tegenwoordig ook online gewed worden op diverse Esports toernooien, waaronder Hearthstone evenementen. Kenners hebben een groot voordeel bij deze weddenschappen en daar kan jij gebruik van gaan maken.

Er kan ingezet worden op een team, een speler, een losse wedstrijd of het gehele toernooi. Nieuwe leden ontvangen bij de bookmakers ook nog eens een welkomstbonus, dit is in de meeste gevallen een stortingsbonus.