Borussia Dortmund is een echte traditieclub met een zeer fanatieke aanhang. Deze Duitse voetbalclub behoort tot de top in de Bundesliga en heeft ook in Europees verband zijn sporen nagelaten. Borussia Dortmund speelt in een geel thuistenue en heeft diverse sterspelers in de gelederen. Er kan bij de online bookmakers op elke wedstrijd van deze voetbalclub worden ingezet, zowel live als voor de start van een duel.

Informatie over Borussia Dortmund

Borussia Dortmund ligt in Noordrijn-Westfalen en behoort tot de grootste clubs van Duitsland. De ploeg speelt zijn thuiswedstrijden in het inmiddels zeer bekende Signal Iduna Park, dat een capaciteit kent van ruim tachtigduizend bezoekers. Borussia Dortmund wist in zijn bestaan al achtmaal de landstitel te veroveren en wist in 1997 de Champions League te winnen. Een jaar later won de Duitse topclub zelfs de wereldbeker voor clubteams. In 1966 schreef Borussia Dortmund ook de Europacup II op zijn naam. Daarnaast veroverde de club ook vier keer de DFB-Pokal.

Wedden op de duels van Borussia Dortmund

Liefhebbers die ook graag een gokje wagen op de wedstrijden van Borussia Dortmund zijn bij de online bookmakers aan het juiste adres. Er kan altijd een inzet worden geplaatst op alle duels van deze club. Als nieuw lid ontvang jij ook nog een fijne welkomstbonus, welke kan oplopen tot in de honderden euro’s. Ga op zoek naar de beste bookmaker en zet in op de hoogste quoteringen. Wedden op Borussia Dortmund kan op de computer, smartphone en tablet.

Bekende spelers bij Borussia Dortmund

In het shirt van Borussia Dortmund spelen en hebben veel bekende spelers gespeeld. Wat te denken van de Duitse aanvaller Marco Reus, de Belgische middenvelder Axel Witsel en de Poolse verdediger Łukasz Piszczek. Dit is nog slechts een kleine greep uit de selectie waarmee Borussia Dortmund in het seizoen 2018/2019 aan de start verscheen.