De Primera División staat bekend als één van de grootste en zwaarste voetbalcompetities van Europa. Bekende voetbalclubs als Real Madrid en FC Barcelona spelen hierin hun wedstrijden, maar ook zeker Atlético Madrid mag niet worden vergeten. Deze club won in het seizoen 2017/2018 nog de Europa League en won vervolgens ook nog de Super Cup. Atlético Madrid werd opgericht in 1903 door een drietal studenten en speelt zijn wedstrijden op het hoogste niveau van Spanje.

Opponent van de grote Spaanse clubs

In de Spaanse voetbalcompetitie is Atlético Madrid de enige club die zich enigszins kan meten met het niveau van Real Madrid en FC Barcelona. De Madrilenen stonden in de afgelopen jaren meermaals in de Europese finale, zowel in de Champions League als de Europa League. Daarnaast won het in 2018 van aartsrivaal Real Madrid in de Super Cup!

Bekende spelers van Atlético Madrid

Atlético Madrid beschikt over een bijzonder sterke selectie, dat tot de absolute top van Europa behoort. In het seizoen 2018/2019 zal er vooral gelet worden op de sterkhouders als Jan Oblak, Antoine Griezmann, Diego Costa, Diego Godin, Koke en Gabi.

Estadio Metropolitano

Atlético Madrid speelt zijn thuiswedstrijden in het Estadio Metropolitano. Dit voetbalstadion staat in de stad Madrid en en kent vanwege sponsorredenen de officiële naam ‘Wanda Metropolitano’. In 1994 werd het stadion geopend en onderging ook nog een grote verbouwing.

Wedden op de wedstrijden van Atlético Madrid

Alle wedstrijden van Atlético Madrid worden aangeboden bij de online bookmakers. Hierdoor kan er altijd een weddenschap worden geplaatst op de Spaanse topclub. Wedden is mogelijk op de computer, smartphone en tablet. Nieuwe leden worden in het zonnetje gezet en ontvangen na inschrijving ook direct een welkomstbonus.